tisdag 10 november 2015

Holy Hairy Moses!

Alltså, vad har hänt med mitt hår?! Jag har ALDRIG ner mitt hår eftersom det är så himla STÖRANDE! Inget tjockt och härligt hängande hår här inte utan supertunna hårstrån som flyger runt ansiktet och letar sig in i alla hål och skrymslen och som blir statiska (HERREGUD SÅ IRRITERANDE DET ÄR!) så fort man andas. Orkar liksom aldrig styla det heller så jag har alltid det i slarvig knut eller fläta. I bland lockar jag det och gör någon konstig håruppsättning i fall jag skall vara fin, händer kanske två gånger per år. Men så testade jag ett nytt sätt att locka det på i lördags, och hade det hängande hela eftermiddagen. Och vet ni, mitt hår har växt, massor. Det var som typ jättemegalångt på ryggen! Nu känns det där beslutet jag fattat att klippa bort eländet nästa tisdag inte så självklart länge. Nu har jag hårkris och ångest. Vad skall jag göra?! Bara kapa lite rakt av? Klippa kortare? Klippa upp? Slå till med lugg? Göra andra färger på slingorna än brunsvart? Åh, så många beslut att fatta!

Och en sån himla tur att lockarna hållit i sig ända tills nu eftersom staten ville ta ett foto av mig då jag körde på Rix8n igår...

12 kommentarer:

 1. Ååh va fint hår! Har själv o å beslutat att spara långt nu och snabbt har det växt. Men har typ aldrig ner det för jag kan inte ens locka det. Sånadär lockar om man sku få.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   De här lockarna va faktiskt rätt enkla att göra, och krävde inte så långt tid heller. Men som sagt, jag brukar aldrig orka. Nu kanske jag måste börja anstränga mig ibland ifall jag lämnar det :)

   Radera
 2. Va långt å fint hår!! Tur du ha lockan kvar tå dem vila ha en selfie av de!
  Jag går i sparandets spår jag nu, e ji rätt så endlöst, funderar på peruk -för kort ti lag hårförlägning... *suckh* slutar vel me att jag klipper e kort igen. bara för ti slipp si ut som ett Lodjur runt öronen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jo d skall vara mycket till tålamod då man låter håret växa. Har hållit på sen 2012 då vi gifte oss jag. Av någon anledning hade jag klippt det kort då vintern före. Men nu har jag längre hår än vad bröllops-löshåret är :)

   Radera
 3. MEN JÖSSES SÅ FINT! det håret kan du ju inte kapa!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå, det ser ju inte ut så här varje dag ;)

   Radera
  2. Fast, nu då jag är hemma på dagarna sku jag ju ha tid att fixa det så här.

   Radera
 4. Så himla fint!!

  SvaraRadera
 5. Haha, jag säger samma. När man har håret i någon tofs eller korv hela dagarna så kan man bli riktigt överraskad om man undantagsvis släpper det fritt. ;-) Jag har frissatid idag (!) och är också lite sugen på något annat än "samma som förr", vi får se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Det blir ju lätt att det går i samma banor...blev det ngt nytt för dig idag då?

   Radera
 6. Klipp upp men behåll längden :). En tjock, rak pannlugg skulle också bli fint.

  SvaraRadera