söndag 22 november 2015

Still stuck in room 14

Ja hörni, jag hade ju lite tänkt vi skulle åka hem i dag jag. I stället sitter jag fortfarande här i rum 14. Läkaren rondade sent igår, först 19-tiden kom hon. Och hörde rossel, pipande och biljud på lungorna vid utandningen. Blev så lessen. Försökte intala mig själv att det är ju ändå tryggare att vara här. Men annars börjar hon nog snart vara sig lik igen. Sover nog kanske mer än förr men är pigg och alert däremellan. Så vi får nu se hur länge detta skall vara. Bara det skulle finnas sugmöjlighet närmare hem skulle det ju vara toppen!
För tillfället är jag ganska lycklig ändå, min make och dotter sover på min madrass och själv njuter jag av glögg och julstjärnor som min allra bästaste syster skickat hit idag. Det fanns en hel del annat smått och gott i den silvriga påsen också. Små, små saker som gör att tårar av glädje stiger i ögonen.

Folket verkar ha haft en alldeles underbar kväll på Galan i går. Hoppas jag själv kan gå nästa gång!

8 kommentarer:

 1. Håller tummarna att hon blir frisk nu och hoppas ni får komma hem snart!

  SvaraRadera
 2. var själv en natt på det där hotellet förra året med lillfröken och trodde jag skulle bli knäpp för en natt... men det e nog ett bra ställe att vara på i alla fall tryggt och vänlig personal

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte är det alldeles roligt hotell inte. Men jag är också väldigt nöjd med personalen, har absolut inget att klaga på!

   Radera
 3. Tänker på dej fast jag inte känner dej jag har också varit i samma situation krafter till er häls.en mormor

  SvaraRadera
 4. Ååh va trist! Har varit instängd mindre än ett dygn med min son och trodde jag skulle få fnatt. Hoppas ni får komma hem snart.

  SvaraRadera