onsdag 17 februari 2016

Slagsida

Sen i fredags har Tindra haft slagsida på skeppet sitt. I går vid 20 veckor och 4 dagars ålder svängde hon sig från rygg till mage. Nu övar hon hårt på att få det att gå snabbare och utan att armen skall lämna i kläm. Där emellan är vi så himlastormande arga då det inte går som vi vill.

Har kokat alla flaskor och olika nappar idag. Skall sätta dem så högt upp och långt bort i skåpet som möjligt. Avslutar nu det projektet. Det går bara inte! Envisare unge får ni leta efter. Hon får klara sig bäst hon vill de gånger jag är borta nu då istället. Batat och potatis går i henne så hon svälter ju inte bort. Men ändå, lite irriterande är det nog!

I dag var det meningen att vi skulle på teckenspråks-kurs. Men så kom Vabruari i vägen för kusinen. Konstaterade att jag ju blir tvungen att använda mig av dem med Tindra så att hon i framtiden också kan kommunicera. Få se hur det går. Jag har alltid varit intresserad av teckenspråk så hoppas det fastnar lätt och behändigt. Hehe.

Men vi har ju stickcafé att se framemot ikväll i stället så det går ingen nöd på oss. Hoppas ni har det fint i stugorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar