torsdag 27 oktober 2016

Oktober vart försvann du?

Oktober månad rusade bokstavligen förbi. Jag har absolut ingen aning om vart den försvann. Den innehöll ändå en hel del roliga saker. Kanske därför den gick så snabbt? Fatta att det är november snart! Plötsligt var det jättemörkt om morgnarna då jag går till bilen. Plötsligt är lamporna tända hela dagen då jag är hem. Plötsligt blev jag tvungen att elda varje förmiddag för att inte frysa reve av mig (stort minus med gammal bondstuga!). Men ingen höstdepp här, jag tycker om då det blir kallare och frostigare, då jag får börja vänta på snön och på julen. Fyllde i igår kalendern när vi skall börja jultillverka grejer på jobbet. Har också helt dumt surfat in på Drops sidor och kikat under julkategorin. Ingen bra idé, så mycket fint. Blev tvungen att åka till handarbetsaffären och införskaffa lite material. Och nu skall Pinnsvins-tröja nr.2 bli klar så jag för börja på något nytt projekt! 
Men, det är också lite vemodigt att det bara är åtta veckor kvar till jul. Åtta veckor, sen jullov och sen typ mammaledigt. Jag har ju så mycket jag vill hinna med och göra ännu! Det gick alldeles för fort, igen en gång...


Fast se nu, skulle det inte vara lite skönt att få bli nerbäddad i dubbla halare, sovpåse och varm filt och sen få gå ut och sova middag i kylig höstluft? En blir ju allt lite avundsjuk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar