fredag 12 mars 2010

arg och elak hela dagen :)

Den arga och elaka lärarinnan har jobbat hårt hela dagen! Vi har denna vecka haft tema "gammaldags skolvecka" och idag då vi firade Minervaskolans 80-årsjubileum skulle alla vara gammaldags klädda. Vi tog ett fint svartvitt klassfoto (där jag ser arg ut och barnen passligt rädda) men suprise suprise fick jag ju då inte inredigerat det hit så ni fick en konstig rosaklippt version av bara mig istället :) (ignorera den halva eleven!)
Jag har pinat mina elever med att bocka och niga varje gång de går in/ut, ta i hand och säga adjö, stiga upp då de talar, stå då de läser högt, nagelkontroll, bordsbön, skilda pojk- och flickled och idag avskrivning från tavlan i 3h :D Med gammaldags skrivstil, puh vad jobbigt innan JAG hade fått det på tavlan. Men sen va det riktigt skönt att bara sitta å studera mina elever med arg min medan de jobbade :)

Efter jobbet for jag till simcenter med en retro-spåra 1A. Det var en reklamspåra och sådandär megagammal som bara skramlar fram och rosslar och pustar, har träinredning och sjukt sköna bänkar! Det var vackert att åka via hamnarna och salutorget i sakta mak i ett soligt Helsingfors. Lyssnade på förra årets euroviisut och fick feelis. Jag skulle vilja lära mig italienska, så har jag anledning till varför jag MÅSTE åka dit, regelbundet ;) Kanske man borde anmäla sig till ngn kurs sen då man flyttar upp till skogarna och inte har något bättre för sig i veckorna....? Tåls absolut att tänkas på! Jag med mitt superba språköra :D:D
Hade verkligen flyt idag, haha!, och belönade mig med bubbel bad och en Pepsi Max.

Nu inväntar jag min prins, skall göra god risröra åt honom, sen skall vi på nattbio "Alice in wonderland" och imorgon är det parmiddag med temat "sushi baby", namnamnam!!!

Trevligt veckoslut sötton!!

4 kommentarer:

 1. Du ser nog lite iilak ut :) Kul tema!

  SvaraRadera
 2. Hu kom ni på han idén? va kul, barnen måst va superglad att dem går i skola på 2000 tale :)Du såg nästan ut som lilla my på bildin :)
  Ha en skön helg. kram

  SvaraRadera
 3. hej sötöra! Haha.. du gillade det ganska så mycket att vara iilaka! :)

  SvaraRadera
 4. Linda: skolan fira 80-årsjubileum på fridan så e va i samband me he. Fick hör av några kolleger å att ja likna My :)

  Sanna: jo d va ganska najs att få gå runt med pekpinnen i högsta hugg å glo elakt så fort någon rörde sig ;)

  SvaraRadera