fredag 19 mars 2010

stinn!

Ouf, inte bra dethär belöningssystemet då man inte kan hantera det. Ökade längden på min simtur idag, belöningen; nachos. Och nu mår jag illa...
Min jobbdag har varit alldeles bra, förutom att jag måste läxa upp mina småttisar å va arga på dem redan från morgonen. Men sen gick allt bra, trivs med mitt jobb!

Något jag däremot INTE trivs med är disk!!! Så onödigt, diskade i onsdags och efter matlagning var det överbelamrat igen i hela köket. Kanske helt enkelt bäst att sluta med matlagningen ;)

Har varit ofantligt trött hela veckan, tror knappast att det beror på förra helgens förströelse :D, så jag tror att det blir en tidig fredagkväll. Ett glas rött, en ansiktsmask å sen stupa i säng! Piraten vägrar samarbeta och jag har absolut inget att titta på :( Men jag har planer på att åka iväg till Itäkeskus imorgon och handla förnödenheter, sånt som t.ex hör wasabin till. Den köpte jag färdigt idag då jag sprang över den i K-affären :) åså annat behövlit som balsam, hårspray, toaväska osv....interesting vah?!? ;)

Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

  1. hähä toaväska! :) ha e riktigt skön helg vännen! puss

    SvaraRadera
  2. toaLETTväska, bara glömd ti skriv halva ordet ;)
    ska jo på rejso om 1½v så ja måst jo förbered me = shopping, så ja överlever :D

    puss på dig med!

    SvaraRadera