torsdag 8 april 2010

utlovade bilder från klanen klämd i kryytan-resan

Först en bild på det trevåningshus som vi huserade i under vår Vuokatti-resa. 16 pers samsades om 2 bostadsvåningar och en badvåning. Tur man har lite övat på kollektivboende under Norge-tiden, ugah! Men stugan var fin och stort plus för den vedeldade bastun! Tråkigt med vädret dock att det bara var mulet och regnade. Det blev så tungt med mycket packsnö i backarna...men man kan ju inte få allt!

Klanen samlad till middag (saknas ett barn, en syster och en ingift). Matfriskt gäng och vi gjorde inget annat än åt på resan kändes det som. Därav kom jag hem med 2 extrakilon och 3cm större midjemått, simhallen here I come! Hade dock tillåtelse att äta godis under påsken så jag tankade mitt sockerlager med 2 Kinderägg och lite Bon-Bon :) Och maten var förstås god!!!Uteaktiviteter varje dag är ju ett måste då man är på fjällenresa. Frågan är om inte papporna och mobbo var mer ivriga med rattkälken än barnen?!?? Kan meddela att av alla jäkla åk jag gjorde med den gudsförjätna kälkskapet hölls jag inte på ETT ENDA!!!!
Japp å sen efter påtryckning av barn 1 måste jag spänna på mig plankan för gamla tiders skull. Har inte haft den på mig sen vingliga ÅRE-resan nr.1 så det kändes lite ostadigt först men sen kom allt tillbaka till mig. Dock lättare att åka nu utan spritryggsäck som gör en klumpig, och trots absolut frånvaro av alkohol och promille i blodet (för avslappnandets skull ;) ) hölls jag stående hela vägen i liften och som tur var behövde jag bara demonstrera mina knyckliga talanger i barnbacken ;)

Det var en intensiv resa med barn överallt. Tror jag satsar på sol och drinkar nästa år, och återkommer sen då jag har en egen skidi att slänga i högen :)

Det var tungt att komma tillbaka till jobb och en massa att reda upp och ta igen. Sen märks det att både föräldrar och lärare är hemskt trötta och irriterade såhär på vårkanten och gör en massa ansträngningar för att göra livet surt för andra och förtalar på hög nivå. Och tyvärr lyckas de ganska bra med att trycka till folk också...MEN imorgon är det FREDAG och sen ledigt i två dagar då jag skall bojkotta mailen och bara underhålla mig själv enligt bästa förmåga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar