torsdag 19 augusti 2010

höstmys

Tyckte det började va dags för en liten bild, mitt ljusbord med katten å gubben på (åså mina supersnygga tapetisar!). Just love candles!!

Har tillbringat en helt fantastisk dag på jobbet, 4h med stjärnorna, sista 2 lektionerna traska vi ner till Tölöviken för att sitta i gräset och läsa saga.
-Usch måste jag sitta här?!?
- Usch fågelkakka.
-Usch vad äckligt.
(stadsbarn!!)¨
- Titti varför är dina ben så mycket brunare än dina armar?
(koncentrationsnivån på min högläsning va hög)
Och så trafikvettet, jag tror det räcker ganska lång stund innan vi tar oss ngn stanns igen. ELLER så borde vi gå oftare så de får höra mig skrika mer :D
Och på rasten kom en liten dysfasipojke fram å klängde i all evighet och allt jag föreslog att han sku göra va bara nej nej nej.
- Vill krama dig.
och efter att ha hållit mig i handen å pillat på mina gelnaglar
- Varför inte klippa?!??
De är så söta!!!

Grävde ner mig i religionens och historiens underbara värld och har en lite isklump i magen, på måndag kör vi igång, huuuu va spännande!
Som afterwork idag hade Emilia och jag picknick på Kasberget, solen sken och feelisen va typ " Vaddå skola?! Vaddå jobb?!? Det är ju sommar". Så himla varmt å skönt! Efter all ost jag proppat i mig rulla jag hem. Blir simning imorgon!!
Nu kryper jag till kojs, läser Gabaldon, tänker på min prins och längtar till nästa helg då jag får träffa mina kära vänner i Österbotten igen.

4 kommentarer:

 1. Vilka små sötisar! :)

  Hur ska vi by the way göra med vår stara-kräftskiva? Sku va såå kul om det sku bli av :D

  SvaraRadera
 2. di e söta nästan jämt, nästan!
  joo, d ha ja glömt! det är nästan Jenny som måste skicka ut datum för hon är mest upptagen av oss :)
  var skall vi ha den då?

  SvaraRadera
 3. Jaa, var ska vi ha den? Synd att int nån av oss har hus med trädgård nu :) Egentligen är det ju dags för en träff i Vasa..men Hfrs sku också va kul..och Åbo e ju liksom i mitten av alla städer..svårt det här.

  SvaraRadera
 4. det blev nu h.fors :)
  Får ta Vasa på våren istället då har ju Lena å Kristian gräsmatta kanske?!? Å d har vi också, om man nu sen vill/kan va där när vi inte har en egen plätt....?!?!?

  SvaraRadera