söndag 1 augusti 2010

livet är härligt!I fredags var det simskolavslutning, min sista! Jag tror det iaf, styrelsen tog mig inte på särskilt stort allvar då jag meddelade att jag inte kommer nästa år eftersom jag sagt samma sak de senaste 3 eller 4 åren :D
Kvällen spenderades i Kålax, en super villafest med alla de rätta ingredienserna; kära vänner, omväxlande fint väder, god mat, god dricka, spel, roliga saker, bastu å bad.

Det resulterade i att lördagen, vår 2årsdag, för min del stundvis var lite tung. Men det blev en härlig dag iaf med superlång sovmorgon, badkar, presenter, film, powernap och sen till Kantarellis och äta gott och fint. Jag har en underbar prins som jag älskar av hela mitt hjärta!

Denna söndag har inte heller varit så pjåkig, låg och drog oss länge och väl, jag läste och A tittade en film. Kom oss iväg in till stan för att köpa sushi från Vasas nya (och enda!!) sushi-restaurang. Och naturligtvis blev vi INTE besvikna, hur kan man bli det på ngt så fruktansvärt gott?!?!? Jag rekommenderar det varmt kära vänner! Under dagens mathandlantur till Prisma drabbades vi båda av "vi-ska-börja-leva-hälsosammare-och-motionera-mera-och-vara-duktiga-resten-av-livet"flugan. Vilket resulterade i att jag kom hem med en träningsdräkt (ingen aning om NÄR jag hade tänkt använda den men det återstår väl att se, fin va den iaf och på rea :D) och A med ett par byxor till sin jacka som han köpte förra rean. Så nu väntar vi bara på när vi verkligen skall förverkliga det också. Dagens motion har endast bestått i en promenix in till stan, 2 varv i trappan och A har nu värmt upp wii i snart ½h...

Tror jag måste vänta lite med min motionärsdebut eftersom mina stackars fötter tror de är gravida eller ngt annat besvärligt. De är helt svullna, jätteömma, fulla med stora giftiga myggbett som är muterade och 4 nya skavsårsblåsor på hälar å tår. Så jag kan helt enkelt inte klämma in dem i nå par skor, hittade tyvärr inga passliga flip-flops att tröstshoppa idag heller...så det får helt enkelt bara bli vila och barfota utan strumpor och skor nu :)

Nu skall jag försöka slita kontrollen ur handen på A, annars får han så mycket smygträning!

2 kommentarer:

  1. snygg dräkt! den kommer passligt till användning nu då sku åka tillbaka till H och kommer att bli sysslolös på kvällarna - då är det bara att dra den på sig och gå ut å använda den! :D bättre sent än aldrig!

    SvaraRadera
  2. man kan också dekorera lägenheten med den och ha den hängande på en galge ngnstanns ;p

    SvaraRadera