tisdag 17 maj 2011

cykling!

Jag har varit ute och cyklat lite ikväll (alltså motionsformen, med en riktig cykel!), det var najs! Men jag insåg ganska snabbt efter gårdagens mäte-tur att jag får nog allt tänka om angående nästa veckas cykelprojekt de små eleverna fått mig insnöat på. 45 jäkla km blir det MINST. Hur kunde jag vara så dum att jag gick med på det, utan att tänka på de stackars eleverna. Och för att inte tala om mig :) Måste nog komma på en smart lösning här illa kvickt!!

Det cyklar lite runt i magen också. Jag blir nervös på saker och människor i min omgivning ibland och hoppas för husfridens och samarbetets skull att det inte skall märkas. Sen blir jag nervös över att folk dömer också mig utgående från andra saker eftersom allt är så smått här ute på landet. Det är inte heller roligt.
Och imorgon kommer det att cykla runt i magen hårt, då är det att invänta samtalets varande eller icke varande angående nästa år. Usch fy f*n jag har svårt med sådant här!

2 kommentarer:

  1. ja haldär tyyman! nervöst ti ga å vänt på ett tokode samtal... dessutom brukar demde mötin konn dra ut på tiden, så åt me rindg on en 22.30-tiden. tå hadd ja nåo reid gett upp hoppet:)

    SvaraRadera
  2. Bra ti vit at it ge åpp na förrän midnatt typ...usch va ja e nervös å oroli redan! :(

    SvaraRadera