torsdag 15 december 2011

förtappad

Det är bråda dagar på jobbet nu men rätt så roligt mellan varven. Och imorgon är det redan fredag och sen är det 4 jobbdagar och 4 julfester kvar och så får man äntligen LOV!!

Idag var jag till Vasa stad med Änx. Vi tappade oss på blod och gjorde en god gärning för 2x3 typer nån stans i världen. En tändsticksask fick vi för besväret, 2 hål i huden och lite möglig yoghurt men världens godaste juice.
Den där nålen de sticks med är enorm, första gången jag gav blod 2007 och tittade ner på den så slutade det komma och maskinen börja yla :) Idag gick det mycket bättre men klarade ännu inte av att titta då de punkterade. Insåg då jag låg där och var patetiskt ynklig då det sved och gjorde ont i armen att nå barna-avlande är det nog inte frågan om här på en lång tid framöver.
Nu paketera lite paket. Jag är så sakelis avundsjuk på den ena julklappen jag skall ge bort i år så jag tror det blir till att producera en egen sen då tiden är inne. Foton kommer före nyår nån gång ;)

2 kommentarer:

  1. Nåja, själva avlandet gör väl inte så ont:) Då skulle det inte bli många barn.

    SvaraRadera
  2. Kanske inte avlandet nä, d kan ja õva på några år. Det är det som kommer 9-10 månader efter simracet jag är rädd för ;)

    SvaraRadera