onsdag 22 februari 2012

gröten

Det bröt ut stor förundran på förra TUR-träffen.
Sätter du socker på gröten?!?
Öööh, ja!?!! Det har varit en självklarhet för mig fram till nu. Gör liksom inte alla människor det?! Man får ju socker-kanelblandningen på jobbet också. Sylt är mera sällsynt, men på risgrynsgröt kan det, eller plommonkräm, vara smaskens.

Men på pärlegröten, där kan man inte vara utan varesig
sockret
kanelen
smörögat

Vad lägger ni på er gröt?!

4 kommentarer:

  1. kanel å socker såklart! :)

    SvaraRadera
  2. Mannagrynsgröt e jättegott med hallonsylt och mjölk...mmm!

    SvaraRadera
  3. Har aldrig satt kanel och socker på gröten, men äppelsylten är ett måste. Och lite mjölk runtom. Men på manna eller risgrynsgröt ska det absolut vara socker och kanel!

    SvaraRadera