tisdag 19 juni 2012

Nu ger jag upp!

Jag har försökt äta turkisk yoghurt i flera år, med frön, bär, nötter och sylt. Men jag har inte lärt mig att tycka om den. Så nu struntar jag blankt i att låtsas vara hälsosam i fortsättningen. Uäk! Jag sitter och väntar finbesök, tror minsan att jag inte skall göra ett dyft före. Jag har nu två nätter i rad drömt att jag är jagad, har inte kommit underfunn med om jag eller de är kriminella. What does that mean??!? I går var jag och tog nya passfoton, måste onödigt nog ansöka om nytt pass inför resan i oktober, och sen ansöka om nytt pass igen i november då namnbytet trätt i kraft. Sådant kan irritera mig fruktansvärt! Man känner sig lite som världens gladaste solstråle då man ser sig själv på passfotona. I dag regnar det tydligen, jag som tänkt mig på sommargympa. Vi får se nu hur det blir med den saken? Nu trycker paddan ihop allt detta till enenda sörja åt er,varså god!

3 kommentarer:

  1. Jag är nog onormal för jag äter inte yoghurt alls, tycker det är surt och äckligt. Allra minst sådana som är naturella. Så du är inte ensam.

    SvaraRadera
  2. Testa Grekisk yoghurt istället, den lär vara mildare o mjukare i smaken ;)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker yoghurt är gott! Men försöker att undvika äta vanligt yoghurt eftersom det är så mycket socker i det. Skönt att höra att man inte är ensam :)

    SvaraRadera