tisdag 10 december 2013

Homemade

 Känner att vår kvist håller på bli en samlingsplats för allt homemade stuff jag inte vet vad jag skall göra av. Som jag hade så fina idéer för, och så blev det inte riktigt som jag tänkt mig sen.

Oh well, det senaste är stjärnor/snöflingor/högar av återanvänd telefon-katalog. Gjorde med mina elever i går, supelätt, fint resultat och så "tänk-på-miljön" som det aldrig varit tidigare i år :)
Har ärligt stulit idén av Marica, följ henne på instagram maricaost, hon har världens idésprut för tillfället! Jag, som inte orkar googla grejer själv men som väldigt gärna pysslar, tycker det är helt huippu. Granarna har jag gjort efter Lindas beskrivningar, hon är också en stor inspirationskälla!

 

 Jag vet nu inte riktigt vad jag skall göra av pappersstjärnorna nu, de passar nu inte riktigt där.
Kulorna var det ju tänkt att jag skulle ha ute, i mitt granris, med ljusslinga och allt. Nå, det blev ju inte alls så snyggt i verkligheten som jag hade visualiserat inne i ärthjärnan. Så slingan är virad runt staketet, riset tomt i sin mjölkhink och kulorna inomhus. Vackert så.

 Och den största överraskningen av dem alla. Värsta MarthafreakingStuart i köket i kväll. Tillredde Rosenkålspasta medan jag slängde ihop 4 chokokakor, skurade mikron och tränade hunden.
När man skriver "slängde ihop" eller "svängde ihop" låter det i mina öron som något lätt man gör sådär i förbifarten bara. Gör er inga illusioner, jag höll på i över 4h. How do people do this?!? Tur det bara är jul och födelsedagar så sällan som det är på året. Puh!

4 kommentarer:

 1. Jättefina stjärnor! Ja måst också ap ande idén... :) I år har även jag kört med "tänk-på-miljön" tema tå ja ha gjort julkorten o paketera in julklappan. H. Nina K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom va jätte-enkla att göra och kosta inte många cent ;) Kul att kunna variera dem så mycket också, man kan säkert köra färga och glittra sen också om man vill go loco.

   I bland behövs så lite för att man skall bidra med något :)
   Lycka till!

   Radera
 2. Jag tycker stjärnorna passar bra i skålen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Kastade bara dit dem då jag sku fota å sen blev de där. Kanske de får lämna i råddiga julskålen resten av december i år :)

   Radera