fredag 2 januari 2015

Välkommen 2015!

Vi tog emot dig med öppna armar och hittills har du visat dig från din bästa sida. Förutom vädret kanske. Både i går och i dag var det lite surt att pylta på sig och gå ut med hunden. Men ack så uppfriskande.

Vi inledde året med att mysa hemma med sovmorgon, pizza, en halv säsong Grey´s Anatomy, soffhäng och lite choko. Första året som man inte dött dagen-efter döden hela dagen. Ganska så skönt! Hunden var mest i famnen och tankade mycket närhet och kärlek.

I dag har vi inhandlat panel i den lyckliga staden. Tagit offert på kakel, hämtat ut makens klocka, köpt en tempurkudde (hoppas hoppas hoppas rygg-nack bekymren ger med sig nu!) och lunchat i den soliga staden.

Nu skall vi fortsätta fredagskvällen med lite brasa och annat smått och gott. Måste ju passa på att tömma jullagren nu så vi kan inleda vårt hälsosamma leverne någon gång. Hehe.

Mål för 2015 är att ta bättre hand om mig själv, lyssna på kroppen, vila och sluta stressa med att allt måste göras direkt och perfekt helst i går, livet går vidare ändå. Så där ingår väl det där samma vanliga "börja motionera och äta hälsosammare" också eller hur?!


Ungefär så där såg det ut hos oss hela gårdagen. En absolut superskön dag i soffan med familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar