onsdag 9 mars 2016

Att pröva nya saker


Julen 2009 står det på första sidan i den, Rutiga kokboken vår. Det är väl allt jag bläddrat i den då hittills. Till en kväll då vi satt och skrev inköpslista för veckans mat och varken jag eller maken hade någon som helst inspiration och det enda som simmade runt i hjärnan var franska med korv och spaghetti och malet kött. Bläddrade lite förstrött i Din matkasse men det kändes som att vi provat allt gott där, hehe. Bläddrade lite på måfå i denna och skrev upp ingredienserna från ett recept. 

Det var en verklig hit. Så nu kokar vi typ ett nytt i veckan härifrån och ju mer jag bläddrar i den här boken desto mer imponerad blir jag. Här finns verkligen allt. Allt du kan tänkas behöva och veta. Allt du behöver kunna och laga. Allt allt allt! Är så till mig över den så jag vet inte vad.

2 kommentarer:

 1. Rutiga kokboken har varit min "bibel" ända sedan jag flyttade hemifrån för xxx antal år sedan! Använder den alltjämt regelbundet. Där finns verkligen allt man kan behöva kunna! Ska absolut skaffa ett ex till dottern också när hon småningom flyger ur boet! :)
  Hälsn. Susann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltså jag hade inte alls förstått hur bra den var! Vi har säkert också fått den för att den hör till och så har den lämnat i skåpet sen. Men nu skall här bläddras lite varje vecka :)

   Radera