onsdag 16 mars 2016

Ett sånt slöseri!

Sorterade genom dotterns kläder i kväll. Tänkte kanske lägga bort något och ta fram något nytt. Har hållit hårt i 62:ans storlek för där fanns så mycket fint. Sen fick jag dåndimpen och svindel då jag såg över 68:orna. Till exempel har vår dotter förärats med inte mindre än 21 par byxor i den storleken. Nya. (Jag har kastat alla begagnade jag samlat på mig eller fått). Alltså 21! Vi kommer ju aldrig att hinna använda dem! Det svindlar i min hjärna då jag tänker på vilket slöseri på fina kläder. Många tänker säkert att de inte ids köpa 50 och 56 för de växer så snabbt ur dem. (Sant med 50). Men så vill en ju ändå köpa relativt små kläder i "murur" åt babyn och tänker att nåja 62 och 68 blir bra.
Ett tips: Köp 74 och större! Vi har nästan inget i de storlekarna. Några bodyn i 80. Tänk vad pengar folk slösat i onödan. Nästan ett halv körkort ligger där och samlar damm i våra lådor. Huhu, jag som tyckte det var mycket då vi hade 8 halare i nybörjarstorlekar (alla utom mamma-lådans var begagnade och skänkta men ändå!). Lite ont i magen ger det.

2 kommentarer:

  1. Eller pipmuggar, lakanset, böcker eller skedar mm... Men vetdu gråt int! Vissa 68or kan ni nästan få hål på då hon släpar sig fram! Tå gråter man å, men he e "Int igen!" ;) Å så är dem ofta nerklotta med mat...

    SvaraRadera
    Svar
    1. D e sant. 68 är ju "rörlighets" storleken då de drar å kryper fram. Sen skilde det sig ganska vitt på längden också konstatera ja så vissa passar säkert ännu nästa vinter å vissa va lika stora som 62:orna vi använder nu.

      Radera