tisdag 29 mars 2016

Bildbomb från påskhelgen

Alltså den här påsken måste gå till historien som den bästa hittills! Vi har haft så fina dagar, njutit tillsammans med familjen, vänner och bekanta. Ätit massor av gott och hunnit med precis allt känns det som. Verkligen en fin start på våren!Vi inledde långfredagen med middag för grannarna. Försökte mig på lite påskaktig dukning och sen åt vi kräftsoppa, rostbiff med kall pepparsås och klyftpotatis och Baileyspannacotta. Så himla gott! Maken hade verkligen lyckats med köttet. Efter många timmar av prat och skratt kröp vi nöjda ner i säng efter att gästerna gasat hem på sin fyrhjuling.
Lördagen inleddes med en påskbrunch i allsköns ro och sen kom tre små söta häxor på besök. Maken han hade köpt godis så det skulle ha räckt åt 33 häxor så vi har mycket att jobba på där före skålarna och påsarna är tomma hehe. På kvällen var det påskbrasa på andra sidan bäcken och det avslutades med korvgrillning.


På påskdagen for vi till villan. Solen sken bak diset och vinden ven. Men en promenad på isen kunde vi inte motstå jag, syster och hundarna. Lite blött om tassarna blev det nog men ack så skönt. Påskharen kom med paket åt småttingarna eftersom de inte äter sött ännu och sen bjöd föräldraskapet på påsklunch och syster hade bakat en så god paj/kaka så jag höll på äta ihjäl mig. Vi sov första natten på villan och Tindra stortrivdes med mycket folk runtomkring sig och många famnar att flytta mellan. Hon kom också på knixen att svänga från mage tillbaks till rygg. Skulle det inte ha varit så himla blåsigt och blä skulle både söndagen och måndagen varit alldeles ljuvliga dagar!


 Det går nog hårt nu. Där far min promenerade på isen på förmiddagen var det flera centimeter flödvatten och vågor på eftermiddagen. Hej hej våren och välkommen än en gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar