måndag 11 april 2016

Dagarna rullar i väg

Kaboom, sa det och hela mars månad fylldes kalendern av aktiviteter. Nästa varje dag hade vi något inprickat, och de dagar som var tomma gick åt till tvätt, städning och skolarbeten. Livet kom mellan och månaden rusade ifrån oss fortare än kvickt. 
April tenderade att bli likadan men så började jag strukturera om lite. Heh, gick väl sådär. Måste ju ha tid för oplanerade infall också. Sådana levererades torsdag, fredag och lördag förra veckan. På lördag for vi på familjeutflykt till Tuuri. Längsta resan Tindra har varit på hittills. Gick jättebra, även om damen i fråga sov helt tassigt hela veckoslutet. Vet inte vad hon har för livskris på gång. Kanske de omtalade tänderna är på kommande snart?!? Vi får bara vänta och se med spänning.


Skönt sällskap är ju vår lilla böna i alla fall (speciellt frisyren är ju skön för jämnan). En sådan lycka och glädje att få tillbringa dagarna med henne. Vår älskade lilla skatt.

Något som inte är så njutningsfullt för ögat för stunden är gårdens norrända. Maken skrapade bort det översta lagret "gräsmatta", aka mossmatta i söndags och har nu harvat upp det. Skall harva och ha oss några veckor nu så allt skräp dör bort! Sen skall ni visualisera en grön och fin gräsmatta, en stenmur, en grind och en liten stig ner till postlådan, längs vilken vi skall plantera lövträd i någon form. Det är bara så hiskeligt svårt att besluta sig för vilken sort. Huhu sådana svåra saker en är tvungen att bestämma sig för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar