tisdag 26 april 2016

Hej hopp!

Här känns det som om inläggen blir lite enformiga, mest Tindra-relaterat med lite handarbetsinslag mellan varven. Men eftersom det är en vardagsdokumentation och det är vad min vardag består av till 99% så är det som det är.

Jag är dock lite nyfiken på DIG, ifall det kommit nya läsare, finns här gamla trogna? Skulle jättegärna vilja att du skriver några ord i kommentarsfältet. Jag vet, det går så trögt med kommentarerna nuförtiden då du mest läser från telefonen eller via bloglovin men om du orkar ta dig några sekunders tid så skriv till mig. Tack snälla rara söta sockertopp!

1. Namn, ålder, bor
2. När träffade du mig första gången? / Vilket var det första inlägget du läste?/ När började du hänga här?
3. Frivillig kommentar eller önskemål om något

Tvåan får du alltså välja vilken du svarar på och trean är frivillig. Tack och hej. Jag bjussar på en gammal bild, virkar lite under tiden och ser framemot massa trevlig läsning i morgon. Ha det gött!


Titti från hösten -11, 27 år gammal. Så rynkfri och släthudad, huh!
I dagens läge 31 år och Karvsorbo.
Jag har hängt i bloggvärlden sedan 2009 ungefär. Började skriva själv i februari -10.
Undrar om jag borde klippa mig kort igen? Alternativt kortARE..?

20 kommentarer:

 1. Hej! Jag heter Johanna och bor i Korsnäs, är nyligen fyllda 30 år gammal och började följa din blogg då jag hittade den av en slump och konstaterade att vi hade lika gamla barn. Så för mig är det intressant att läsa dina babyinlägg. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej och välkommen hit. Vad kul med en jämngammal baby :)

   Radera
 2. Linn är namnet och bosatt i Vörå, mitt emellan 20 o 30 år. Började läsa din blogg när ni var i renoveringsstadiet, eftersom det också intresserar mig att nångång få fixa till ett liknande projekt! :) Nu är även Tindra-inläggen tilltalande när jag själv kommer att bli mamma inom kort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul med renovering! Känns kanske inte så alla dagar då du är mitt uppe i det, men sen i slutändan är det värt det :)
   Lycka till med babyn också!

   Radera
 3. Jag är 38 år och 4-barns mamma. Jag bor i Karvat och hittade hit via Lindas Lantliga :). Vi bor också i ett gammalt hus som vi håller på och renovera så jag tycker det är intressant att se hur ni har det i ert hus. Har aldrig träffat dig, men brukar köra förbi ert när vi handlar i Vörå :D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar vara många som renoverar eller skall börja som hittat hit. Vi har ju paus nåt år nu före vi tar resten av huset i bruk så fortsättning följer :)

   Radera
 4. Heidi här :) Bor i Munsala, 32årig tvåbarnsmorsa. Vi har studerat tillsammans så det är intressant att följa din blogg och se hur du och familjen har det. Sen så hoppas jag att dina fina handarbeten ska inspirera mig att ta itu med mina påbörjade alster ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Heidi :)
   Jo du har varit vänlig och kommenterat lite nu som då så jag har haft mina aningar vilken "HeidiA" det gällt :) oj så roligt om jag kan inspirera dig till ngt också!

   Radera
 5. Jag är Emma, 3-barnsmamma bosatt i Vasa. Jag hittade din blogg i somras nån gång, minns inte hur eller via vem. Började läsa för att du också var gravid, fick min trea i november. Känner till dig från peffantiden också. Vi började samtidigt hösten 2003 och du var i grupp 2 om jag inte minns fel. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, är du hem norrifrån? Och suttit i FH infon i Smedsby? Isf har jag dig på radin :)
   Vad härligt med en till baby.

   Radera
  2. Yees, det är nog jag det. :) Hemma från Öja och har jobbat vid Folkhälsans Hus i Smedsby. Brukade hänga med Maja på PF.
   Det är nog härligt med en liten sladdis. Mina två äldre är födda 2007 resp. 2009.

   Radera
 6. Kommer inte exakt ihåg när vi träffades första gången men under studietiden på nån sitz eller pampas jag med gulhalare :)... hittade hit nångång i somras/våras fast vi bygger nytt är det väldigt intressant att läsa om renoveringen er oxh bar har jag själv också nen mina e lite äldre snart 6 å 2

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad många från studietiden som hänger här. Det hade jag ingen aning om! Jag tror jag vet vem du är :)
   Jo oberoende om du renoverar eller bygger nytt kan du ju få inspiration lite härifrån och därifrån. Vi har dock paus på obestämt antal år nu tills vi slipper att börja i andra ändan där nere. Men ganska skönt att ta det i etapper ;)

   Radera
 7. Christine, 29 år. Träffades första gången då vi jobba på Talmo �� Hängt här från och till i flera år, minns int riktigt hur jag hitta hit. Gillar dina goda recept och att du ibland tar upp tyngre ämnen ☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Tallmo ja, those where the days :)
   Kul om du gillar mina recept, försöker lägga upp enkla och goda så roligt att höra att de faller någon annan i smaken också!

   Radera
 8. Hej! Jag har nyss fyllt 22 år och är hemma från Nykarleby. Jag tror att jag hittade till din blogg från Lindas Lantliga någon gång i hösten/vintern 2015 och fastnade för dig, eftersom jag också väntade barn. Jag gillar även att du har en hel del handarbetsprojekt, eftersom jag själv pysslar med lite sådant. Att du sedan också bor i ett såntdär hus som jag drömmer om är ju heller inte fel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som om vi har en del gemensamt då :)

   Radera
 9. Hej! Pernilla heter jag, är 27 år och bor nästan granne, bor också i Karvsor nämligen :) hittade hit någon gång via Lindas Lantliga och när jag sedan i nåt skede insåg hur nära vi bor började jag läsa din blogg. Har aldrig träffat dig men har ett par gånger (i vintras) sett dig på barnvagnspromenad längs vår väg ;) har själv också en dotter som nu är tre månader :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej! Ja så du är nykomlingen i byn :) Har sett dig också på promenad här förbi tror jag :)

   Radera
  2. jo jag är nykomlingen, fast jag funnits här redan 2,5 år :P men jo har nog några gånger redan promenerat förbi ert hus :)

   Radera