onsdag 10 augusti 2011

Året

Året kommer att bli bra, jag känner det på mig. Bra typer och bra ställen båda två. Roligt att få vara med från början och planera, veta om saker från start och strukturera och fundera och starta igång. Det är alltid svårt att ta över efter nån annan, speciellt om de har haft stora skor. Men nu trampar jag upp fotspåren själv, och alla vet ju att jag inte har så stora fötter ;)
Jag skall aktivera mig mer socialt, röra mig utanför hemmets väggar och sluta med detta ensamma och gråtfyllda liv jag ägnade mig åt hela våren.

MEN (det finns alltid men!)
Det är nog trevligare med egen klass och eget kryp in, inte detta flackande. Jag är en mera klasslärarperson (inbillar jag ju mig iaf)!
Få se sen få antarktiskylan kommer sättandes och alla fixar i sina hem å stugor, då kommer jag mig inte utanför dörren iaf. Men då räknas ju tanken som jag tänkte idag.
Jag är lite tudelad, att jobba i sin gamla skola känns som att gå tillbaka till start utan att passera mål. Tillbaks till ruta 1. Jag har själv sprungit och gjort ofog i de korridorerna och himlat med ögonen åt orättvisa å dumma lärare som är från stenåldern och inte fattar nååååååt (fast jag inbillar mig att jag var en snäll och lugn elev). Nu är jag en fossil själv...krisen krisen! Positivt är ju ändå att de lärare som undervisade på den tiden gått i pension eller bytt, annars skulle det kännas wierd.

Det var vad jag hade på hjärtat idag. Nu skall jag lägga mig och läsa deckare, jag är helt fast i dem och kan inte sluta läsa trots att jag har drömt mardrömmar 3 gånger!
Var förresten på en brudfilm ikväll med systeri, många goda skratt så tårarna trilla. Sånt som bara brudar förstår allvaret bakom :) Och hon var så sjuttsingens lik Lynette i Housesluts!

4 kommentarer:

 1. jasså ska du till de korridorerna också? jag har nog för mig att du var ganska snäll inne i själva byggnaden... ;)

  SvaraRadera
 2. Jepp 2 dagar i veckan där å 3 dagar på lilla skolan i buschen.
  Nå om man jämför med i dag så var vi alla små änglar direkt från tronen :)

  SvaraRadera
 3. Fördelen med THE korridorer är ju att du VET vad man kan hitta på i dem!! ;) Ha så kul!

  SvaraRadera
 4. D e sant. Tack ska du ha!

  SvaraRadera