onsdag 24 augusti 2011

plääns!

MI-katalogen har kommit gott folk. Det är drömmar och längtan till hösten (den riktiga alltså) och kursstarter. Jag hoppas nu ni alla som lovade komma på danskurs kommer ihåg det då det blir dags för anmälning på måndag!!! Vi har läst och planerat och funderat vilka vi vill gå, vilka vi kan gå, vilka vi borde gå och vilka vi faktiskt skall gå. Jee jee!

Sålde visst bort mitt skrivbord ikväll, och det skulle tömmas. Jag gråter nu blod varje gång jag ser rummet i fråga där det stått!
Och den stora planeringsfrågan; Vad ställer vi i det massiva hålet nu för att täppa till?!?
Oh my!

Vår badtunna har anlänt till landet och staden. Vi skall hämta hem den i morgon och det blir invigning på lördag. Sen är badtunne-företaget med dess 6 delägare i gång. Måst bara hitta en kärra att plantera den på och panel att klä den med.

Vi har en höstplan: varannan vecka mattur och varannan vecka städtur (har snott idén av Tanja :D). Jag tycker det är ohyggligt skönt att inte varje dag stressa till affären, handla mat, tillreda mat, duka fram, duka av, plocka i maskinen, tassa på tå kring bomben och sköta resten vid sidan av. Denna vecka har jag fria kvällar att göra vad jag vill. Även om det inte blev städat förra veckan så tror jag det blir bra, det tar ju en stund att vänja sig för våra kära Y-kromosombärare också :)

5 kommentarer:

 1. Jajjamen! Är det -tanssi jaskan kanssa- vi ska fara på nu då?

  Och lycka till med vecka-vecka!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. ja vart lite besviken på ede dansutbudet ja.. eje ju bara jaska-kursen i årvas som sko va na för oss. men tå sko vi jo måst far me S ti vörå på sköito före, å sen ska on hämtas tå on reid sko ha båoda få ga å sov ti natten:/ sko ha vari betär om e sko ha vari i vörå.
  men ska si nu hur vi gör, e sko jo nåo va råolit (å behövligt!) ti far:)

  SvaraRadera
 4. tanja kan nåo hon, bara ti legg fram ett problem så veit on hur man hanterar e :D

  SvaraRadera
 5. Tack Tanja!
  Jo, e va Jaska-tanssi vi tänkt på först. Men e krockar me na andra kurser på onsdagan vi ska gå :( Så vi tänkt far på bugg-weekend å fusku-weekend i höst. Åså jaska-kursen på våren så tar ja gympan på onsdagan no i höst så ja blir smärt å smidi :)

  Pia, do måst ha mobbo ti kom å sköjt ;) elo mam kommer no säkert hem å vaktar ti edar :)

  SvaraRadera