onsdag 17 augusti 2011

inbjudan

Vi hade ett kort fastkladdat på dörren igår, inte stoppat genom inkastet utan det satt på utsidan. En sån trevlig överraskning att nån kommit ihåg mig på vilken bemärkelsedag jag nu har...eller vänta har A ngn dag...eller WHAT?!?!
Det visade sig att det var våra grannar, som bjudit oss dit. Det var ju trevligt. Det avslutades med "Vi ses....". Och punkterna gjorde mig helt nojig och jag rapid-tänkte genom våra 8månader här om vi haft mkt ljud, stört grannar med tvättmaskinen mitt i natten, haft för mkt gäster, folk på balkongen, kastat ner för många torkade blommor eller annars varit störande.
Eller så kan det ju helt enkelt vara så att de nu vill lära känna oss eftersom vi inte ses så ofta i trapphuset...men den skrämde finlandssvensken med dåligt självförtroende antog först att det var för att vi gjort ngt fel.

Nu en fråga; Hur svarar på ett kort?! Liksom skickar ett tillbaks med datum-förslag och en uppmaning att ringa in den dag som passar och skriv ett klockslag. Gå och ringa på och säga hej nu passar det oss eller skall vi återkomma i morgon?! Help me! Jag har aldrig bott i ett hus med å socialt snälla grannar tidigare, hur gör djur nu?!

2 kommentarer:

  1. Men hallåå!! Vi bor på landiii, du ser dem nog på gården om en eller två dar. Fråga då! :)

    SvaraRadera
  2. Men sido tå eje just he som e the problem, vi sir dem nästan aldri. Ja har igen aning om va di har fy konstiga arbetstider??

    SvaraRadera