söndag 13 november 2011

skrynkligt

Vi skrynklade till oss 3h i lördags om kvällen. Hemma på gården vid barndomshemmet.
Ack och oooh vad skönt det var! Jag hade hoppats på stjärnklar kväll men det var rätt mysigt med regndropparna som föll över oss också. Jag kunde lätt bli beroende av detta, bara att det tar så sjutusans länge att förbereda!
Och så bortser ni från utséendet vah?!? Den är inte riktigt klar än, den skall isoleras med styrox, kläs med panel, byggas stege, dricka-bord och vedkorg. Det har bara inte hunnits ännu :)

3 lurvigt svansprydda typer underhöll oss i morse vid frukosten. De åt sig feta och fina inför vintern.
Jag tvättade 2 gråa bilar som förvandlades till en vinröd och en safirblå. Och HURRA jag behöver inte föra den på slipning och målning nå för det var bara plast och inte plåt den biten som jag manglade till, kommer ej att rosta. Jeeee! (fast störande och lite fult är det ju likafullt...)
Sen firade vi far med god mat och kaka.
Har budgetstädat inför morgondagens tupperware och gjort finskaprov.
Nu är det soffan och film som gäller. Eventuellt lite mattefacit görande och plocka ut stoff till MN- LLversionen, få se vad energin räcker till?!?
Mörkret lurar mig, jag tror alltid att klockan är så mycket mer än vad den egentligen är. Snälla söta skimrande snö, komsi komsi jag har vinterdäck på och allt klart!

2 kommentarer:

 1. Hejsan. Varifrån har dina föräldrar hittat "innandömmet"? Har funderat på en badtunna, men de är nog ganska dyra.

  H,Linda

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det är vi som äger 2/6 av den. Vi är ett kompisgäng som beställde den från Sverige, 1100kr för tunna å leverans, men då är den ju som sagt halvfärdig.
  Vi har hyrt tunna en del år under midsommar och vörådagarna och kommit fram till att en glasfiber är lättast att hålla ren, känns fräschare och är MYCKET lättare att förflytta på oländiga villatomtar än de i helt trä-fundering. Tillkommer ju förstås en del egenhändigt jobb sen men bra med bara baljan om man typ vill sänka ner den i en terass eller liknande :)

  SvaraRadera