söndag 20 maj 2012

3 matcher och ½ film senare

 Jag har ont i fingrarna för jag har stickat, och virkat detaljer. Hårt som järnvägen. Det blev ju inte som det skulle denna gång heller. Inga babytossor här inte, stora tossor i stället. Fast jag nästan följde mönstret till punkt och pricka...bara att avfärda och börja om från början med nästa par. Men måste verkligen byta färg, spyr om jag måste tillverka mera rosa saker efter detta och dessa:
 En virkad blomma i var ända av "skosnöret", som också är virkat. Lite väl rosa blev dessa saker för mig. Mind me om vi nån gång får barn och en liten tjej, det skall INTE över-roseras!! (måste notera i min kommande skrift :D )

 Känner nån en liten tös eller kille som har ett par fötter på 14-15cm och som gärna har ett par över-rosa saker i sin ägo kan ni hojta till här. Jag levererar dem för lite pengar + transport.
Sambon hade inhandlat en cider till mig ikväll. Ny sort. Sur sort. Kan bli ett återkommande fenomen under sommarkvällar och bastubad. Mums!

2 kommentarer:

  1. Åj så gosiga, vi kan beställ ett par till hösten/vintern. Dock vet jag int va Lyx har för fötter då :)Hur gick e annars me conversen för dig? Försökt mig på d igår, trots youtube klipp fattade jag nada av receptet. Kanske inte handarbete e nått för mig :)

    SvaraRadera
  2. Meddela bara färg å längd så ska ja si va e blir till. Di e ju int direkt jämna å vackra, men kanske fungerar bra iaf :)

    Jo första blev som sagt prematurconverse, 4cm långa istället för 10 som mönstret lovade. De andra paret håller jag på med, men har fel sorts garn så de blir så slattriga och ostadiga. Annars helt roligt :)

    Hihi, vi kan kursa nån gång då vi träffas! ;)

    SvaraRadera