söndag 13 maj 2012

Hockey VM 2012

 De hade satsat på ljus- å ljudspel före, under å efter. Vackert så, fast de hade stavat vissa spelares namn fel :)
 USA-Kazakstan först ut. TÄNK att det gick till förlängning. I can´t get over it! Tyvärr förlorade det lag vi hejade på...det visade sig bli ett återkommande fenomen under helgen...

 Finland värmer upp inför sin match mot Canada. 3 lediga platser i arenan, feelisen var otrolig. Helt sjukt med ljud!
 Frukost på Pic-Nic på lördag å sen direkt tillbaks till arenan. Hejade på Vitryssland mot Slovakien, så där var ju en given förlorare. Vi satt på ylä katsomo uppe under taket, högt högt upp. Bredvid det lilla ingångshålet uppe till höger under taket. Spelarna var som små myror men man såg planen superbra och vi var riktigt nöjda hela tiden...tills vi sista perioden i sista matchen halkade ner till ala katsomo. Helt i misstag :D :D
Vi satt på 9:e raden, rakt bakom Schweiziska laget, det var SJUKT häftigt!!! Spelarna var liksom i realstorlek, man hörde allt de sa till varandra, såg deras anisktsuttryck, kände svettlukten, det var kallt från isen och vi insåg att vi kan få en puck i skallen när som helst. TOTALLY MENTAL!!! Och de förlorade mot Frankrike, tänk he! Har inte kunnat smälta det heller...Så sjuka matchresultat vi såg!

 Jag skall ha plats här nere nästa år!! Fast 2 rader högre upp för ingångshålet skymde sikten åt etta hållet.
Hade av någon anledning mest bilder av Hockey bird då vi kom hem. Men så var han ju också absolut bäst! :)


I want to go again!!! Can´t wait until next year!!! Woohoooo! undrar om Hockey bird e me då också eller om de har en ny maskot?!?

2 kommentarer:

  1. Ojj vad jag är avis på dig som fått vara där det händer, och inte bara bänkad framför TVn som vissa andra här :D

    SvaraRadera
  2. Det var så HÄFTIGT!!! Jag skall absolut dit nästa år igen! Går inte att beskriva känslan å stämningen när man sitter på läktaren! :)

    SvaraRadera