onsdag 16 maj 2012

Hör ni..

..det grönskar ute så man nästan hör hur det knakar å spricker. Härligt! Livet återvänder och det finns hopp i alla fall!
..det strålar värme där ute så man nästan hör hur saker å ting utvidgas. Härligt härligt härligt, sommaren är på kommande!

Skulle det inte vara för arbetsmängden som växer i väskan varje dag (orka liksom sitta på skolan och jobba och rätta till 17.00, och av någon anledning tror jag att det skall gå bättre hemma. Pah!) och alla dessa deprimerande brev som dimper ner genom brevinkastet (du har inte blivit vald, du har inte blivit vald), det uteblivna samtalet (kom på intervju) och råddet vi bor i (vart har städerskan tappat bort sig?!?) så skulle detta vara en perfekt tid av lycka, harmoni, glädje och förväntan.

Ingen hockey kväll :( Ingen träning heller :( :(
Men ut och äta med kollegiet och före det tvätta en klänning eller två inför fredagen. Jag borde verkligen uppdatera min garderob! Och ledigt i morgon. Det finns små ljusa stunder också :)

3 kommentarer:

  1. Ja du, sitter själv och väntar på samtal om intervjuer och besked om jobb. Tungt det här att leva i väntan. Att det skall vara så svårt att komma sig in någonstans..

    SvaraRadera
  2. Än är inte hoppet ute, det var ju många tjänster och ansökningstiden gick ut 15.5. De har nog inte hunnit börja kalla någon på intervju ännu. Och idag är det helgdag.

    SvaraRadera
  3. Jo man måste väl leva på hoppet. Det är bara så surt då det skall ta så sjuttons länge!

    SvaraRadera