söndag 6 maj 2012

jag skall skriva en till bok

Om barnuppfostran. I 2 delar skall den vara. 

I den första delen skall jag skriva ner allt sådant som man tycker och anser och tror och önskar nu då man är barnlös. Brukar ofta diskutera detta med min syster, hur andra gör, hur man själv hoppas man blir , hur man själv skulle göra i olika situationer och med olika saker och hur man absolut aldrig i livet skulle göra.

I del två (om naturen så vill) skall jag skriva sen hur det gick för oss som föräldrar. Hänvisa till del 1 och skratta åt sådant jag trodde jag visste men som det aldrig blev av. Hur korkad man var som hade vissa "principer" och åsikter om sådant man inte visste ett dugg om.

Det kunde bli ett litet kåseri om mig själv och mina tankar. Hur fel man kan ha som människa typ :) Tror ni det skulle vara något?!?
Sen då jag blir gammal och trött på att varje år söka nytt lärarjobb och aldrig kunna etablera mig någonstans och skapa goda relationer till elever och föräldrar, ha kontinuitet och allt det där. Då skall jag satsa på att öppna ett förlag och tryck mina egna böcker. De lär väl vara 3 stycken då :D Hehe....

8 kommentarer:

 1. Det låter faktiskt ärligt talat som en bra idé. Do it!

  SvaraRadera
 2. Hahha, ede lät som en bra ide':)

  SvaraRadera
 3. Ja vart jo rikti tagga nu. Kanske sätter e i verk i sommar nån regnig dag då jag har tillgång till datorn :)

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt! Om inte för nån annan så för dig själv, om du kommer ihåg och orkar läsa del 1, sen nångång i framtiden då. :)

  SvaraRadera
 5. Skall försöka. Oftast då jag läser något gammalt jag skrivit tycker jag bara det är pinsamt :)

  SvaraRadera
 6. Härlig ide´! De böckerna vill jag läsa! Sennär du har ditt eget förlag så kanske du kan ge ut den boken jag ska skriva? Den ska handla om bonusmammor, plastfamiljer och låtsas-syskon! :D

  SvaraRadera
 7. nämen vilken fiffig idé! lovar att jag läser alla dina böcker! :)

  SvaraRadera
 8. Will do, skickar er exemplar å räkning då sen ;)

  Jo Linda, bara att skicka manuset om nåt år. Skall den vara illustrerad får vi ta annan till hjälp om du inte fixar det själv. :)

  SvaraRadera