tisdag 29 maj 2012

Dagens inköp

Jag fortsätter med det där drömmandet, och tänker mig virka mormorsrutor så det står ut genom öronen på mig. Sen skall jag sy ihop det till en såndär sak man slänger över gungstolen, den som vi skall ha sen, då vi får ett hus, som är renoverat, och fyllt med andra fina saker. Då skall det införskaffas en gungare, som behöver ett täcke...eller vad heter de där grejerna egentligen?!?
Jag är ju inte så produktiv så jag har en massa restgarn liggandes i alla hörn och vrår så jag provköpte några färger på högt. Tips på vilka jag skall kombinera med vilka och tips på vilka andra färger jag bör köpa mottages gärna! Och det måste passa gammal bondstuga!
Så för att skava av godistanden lite skall jag nu röra ihop dippen till morötterna och sen bänka mig i soffan. Får se sen i kväll om magen klarar av träningen, eller så tar vi det light. Men ut måste jag, har ju sällskap på kommande :)

4 kommentarer:

 1. på en höft, inte högt...

  SvaraRadera
 2. De e bara att börja virka på en gungstolsmatta / pläd, vi har i några år nu förvarat en arvs gungstol som väntar på ett nytt hem hos ett annat syskon.. ni har alla så trångt.. Gungstolen är vit så alla dina färger passar den :) Pygméhuset du beskrev tidigare tycker jag inte låter som någon bra idé ;)Lycka till med virkandet!
  H. Keka

  SvaraRadera
 3. Hmm, jag har aldrig hört att man tar något eller uppskattar något på en höft. Vi gör det nog bara på högt.

  Haha, vi skall se hur vi får rumsterat om i köket sen. Det är det största rummet och jag tänkte att det skulle bli var man hänger sen :)

  SvaraRadera
 4. Tro bort bara, man höftar eller tar på en höft:

  http://www.kotus.fi/index.phtml?l=sv&s=1456

  http://www.synonymer.se/?query=h%F6fta

  SvaraRadera