måndag 17 december 2012

Årets jukula


Har instiftat en liten tradition för mig själv. Att varje år skaffa något nytt till granen. Av glas. Av betydelse. Som man minns. Årets julkula är inköpt efter ett synnerligen mysigt besök norrut. Den är av glas och har en gammaldags känsla över sig. Vet inte vilken av bilderna som beskriver den mest. Den är fin i alla fall.

I fjol kom det tre änlgar till.
Och året före en alldeles suddig liten My.

4 kommentarer:

 1. Det där har jag också funderat på, att börja samla speciella prydnader till granen. :) I år köpte jag en ängel från Stundars.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var en rolig idé då vi flyttade i hop. Sen om 20 år minns man inte vilken som köptes när så man borde få årtalet skrivet på dem :)

   Radera
 2. Nämen så roligt om änglarna hänger med och ger lite julmys till dig :) Det var tanken också :) Jag samlar också sedan ett par år tillbaka bollar modell finare till barnen men har inte hittat några i år. Hur svårt kan det vara liksom??? Inget fanns på blossom och då är ju endast typ HH och Tiimaris krimskrams bollar kvar. Vet inte hur jag ska trolla fram tre stycken till måndag :(. Jag brukar fota alla julklappar som barnen får så vi har iaf dokumenterat det på så vis. Du får väl posera framför granen om inte annat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Jo det är roligt att ha lite finare och mera "värdefulla" bollar också. My är av märket muurla och jag tror att de någongång i tiderna sålt det på HH. Så misströsta icke :)

   Radera