måndag 2 maj 2016

Årets valborgshelg

I fjol instiftade vi en ny tradition på Valborgsmässoafton. En mycket trevlig sådan. Skulle egentligen ha varit hos oss i år, men vi har ju inte så hemskt många extra rum dit vi kan trycka in flera sovplatser och sängar så vi tog maten med och styrde kosan till prärien ännu ett år. Det var en mycket trevlig afton och maten var supergod och en lyckad chansning, vi hade nämligen inte tillrett något annat än efterrätten tidigare. Vi bjöd på mozarella&parmaknyten på en bädd av sockerärter, highlandstek, parmesan-potatis muffins och skysås, och avslutade med marängsviss. Efter lite spel och allmänbildning kröp vi till kojs. 3h senare ansåg vår dotter det var dags att ta morgon. ZzzZzzz!


 Alla ville provligga i babyns säng. Gick otroligt bra att ha Tindra med. Men vagnskorgen börjar vara i minsta laget att sova en hel natt i då hon blivit så rörlig. Fast ännu svänger hon sig inte hela vägen till mage så en stund funkar den, och vår minismala spjälsäng hemma(!). Måste nog snart börja fundera ut någon annan lösning. 

 Kocken med fru :)

Eftersom första maj bjöd på verkligt strålande väder och vi verkligen var uppe med tuppen styrde vi kosan direkt till villan där Freddi firat Valborg. Prärie-gänget joina och vi hade en sån fin dag i solen. Grannarnas unge kom också dit och det är så roligt att se hur de äldre pojkarna leker tillsammans. Syster och jag badade bastu och efter årets första bollglass i Hellnäs kröp jag ganska nöjd i säng redan 20.30. Tar på att fira med små barn!Tindra åt sin första middag ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar