torsdag 19 maj 2016

Har ni ingen TV?!??

Många har varit och hälsat på oss i höstas då vi renoverat klart och fått tillökning. En del rundturer i vårt hus har det blivit. Nästan alla har förr eller senare kommenterat att vi inte har något TV. Vissa med lite förundrande skräck i rösten och andra med pur förvåning. Och nej, vi tog inte in något TV då vi flyttade hit i augusti. Jag vill absolut inte ha ett TV i sovrummet, i storstugan var det proppfullt med många andra saker och eftersom vi inte kommer att ha det så här sedan då allt är klart ville jag inte heller skruva upp det på väggen någonstans. Vi ser alla serier via Netflix på datorn och plattan, de flesta programmen på TV sänds ju också via nätet så vi hade verkligen inget behov av det. Tyckte jag. Inte saknade jag det heller.
MEN, så började ju hockey-VM närma sig. Och ibland hinner nätet inte riktigt ladda upp alla bilder så du ser puckens färd över isen. Vi prövade att möblera om lite, så jag fick vänja ögat med ÄNNU MERA saker i storstugan. Sen var vi tvungna att dra 15m fula kablar genom hela rummet för att sist och slutligen få igång eländet. Så nu står det där. Och vi ser vår hockey. Och det är typ allt. För då du sitter i soffan är bilden lika liten på TV:n långt borta som på skärmen närmare så det är nu plus minus noll tycker jag. Så vi får nu se sen vad vi gör. Att se serier via Netflix tycker jag är toppen, då kan du titta de minuter du har över och sen är det bara att fortsätta där du senast tryckte paus nästa gång. Du är inte bunden framför TV:n och något program en viss tid eller viss dag. Passar vårt oregelbundna liv perfekt!

Försökte hitta ett foto från storstugan hur det såg ut tidigare men hittade bara från jul. Tänkte visa lite före och efter bilder. Freddis bänk som skymtar till vänster fick alltså ge vika. Vi tog ner en fåtölj och ett skåp från sovrummet istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar