lördag 24 februari 2018

När man borde ha städat inne

Men valde att hänga med Mys mamma och solen där ute i stället. Jag kom mig så långt som att ta ut sängkläderna ock frysa ihjäl lite kvalster och sådant. Sen valde jag själavård istället för hushållssysslor. Och på grund av det är jag en bättre människa ikväll. Stora förändringar på gång på Antellbackan idag; vi har skruvat upp en TV på väggen!! Efter att ha bott i huset i 2 år och 7 månader har jag med långa tänder gett med mig och vi har nu stora hål i stockväggen och en ful svart klump där. Jag har egentligen inte saknat TV:n eftersom vi mest ser på flixen och det är ju så himla bekvämt! Men en har ju känt sig lite stenålders då man har typ noll koll på nöjesbranschen. Tvivlar lite att vi kommer att sitta klistrad framför Let's dance eller liknande nu också men vi får se. Hockey VM blir ju onekligen lättare att följa med. Om de nu ens visar matcherna i vanliga kanaler längre, allt kostar väl nuförtiden?!?
Vi har också (finally) bytt från babyskydd till bilstol åt lillasyster. Bättre sent än aldrig så där på dagen ett år sedan vi hade BF. Höll på bli tokig före jag fick det igenom. Nu känns det mycket lättare i hjärtat och tryggare i själen. Borde bara få förhandlat att lägga den mer i liggläge nu också eftersom fröken nu inte är hur stadig som helst. 

He va he, men nu blev jag lite osäker på om den där Muminfiguren faktiskt är Mys mamma eller om det är någon annan?!??

4 kommentarer:

 1. Whaaat har ni fått skaffat en tv? 🤣 En dumburk som bara har dåliga program 😆🙊 nej flixen är nog betydligt bättre, visst har du plöjt igenom tredje säsongen Outlander redan 😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAA, till min stora förtret är nu den gamla dumburken upphängd på väggen 😠 Men jag får ju se hockey och kanske jag sku åstadkomma en melodifestival också 🤣 Jepp, Outlander är fixad redan 😍 Väntar på fjärde säsongen 😆

   Radera
 2. Visst har ni Chromecast, så kan ni nu casta Netflix på TVn via telefonens Netflix-app? Annars, skaffa en sån. Guld värd! Casta allt möjlit, t ex hockeymatcher från Arenan. Lite trevligare att kolla Netflix på TV-skärm än via datorskärm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det har vi inte. Sist TVn var i användning hade vi kabeln mellan datorn och tv då vi sku kolla NF, men eftersom bilden blev så mycket sämre på TVn, texten gick knappt att läsa, så slutade vi med det. Datorn/plattan har vi ju så mycket närmare då de står på soffbordet än vad tv:n är då vi sitter i soffan så det funkar helt bra så.

   Radera