torsdag 7 april 2011

FB-vänner

Jag har alltid haft policyn att inga elever ELLER föräldrar kommer att bli mina vänner på FB förrän efter att de gått ut för tre år sen typ...Jag har hållit stenhårt på det eftersom jag tycker jag har rätt till mitt privatliv och de behöver inte se alla fotogeniska bilder av mig från di verse olika tillställningar.

Idag insåg jag att här på landet skulle det väl egentligen inte spela så stor roll liksom.
Alla visste redan allt om mig före jag började eftersom de känner någon som känner mig eller min familj och som umgås med mig på fritiden. Jag ser dem flera gånger i veckan, i affären, på vägen, på krogen, på fester, på möten, på sportevenemang (fast ja, JAG är ju INTE där speciellt OFTA!), på vöörodagan, ja överallt. Problemet är bara att jag inte vet hur de alla ser ut ännu eller vem de känner, så jag vet aldrig när jag blir bandad för skvaller :)

Och nej det blev inget chokohamstrande på S-market idag. Jag köpte en chili-paprika ost som jag skall skära i minimalt småa tärningar och äta av nu.
Hej på er!

3 kommentarer:

  1. Så tycker jag också. Inga elever som FB-vänner. Privatlivet bör man få ha för sig själv och jag är inte heller det minsta intresserad av deras fylleslag på helgerna.

    SvaraRadera
  2. Men hur smart är det att skriva blogg då som är öppen för alla? :)

    SvaraRadera
  3. Anonym: För att här bestämmer JAG vilka bilder som läggs upp och vad JAG skriver, alltså vad de får ta del av. På FB får de ju läsa vad mina vänner skrivit och kommenterat och se vilka bilder de sätter upp. Och let´s face it, de sätter oftast upp de där man ser som mest ofotogenisk å full å sönderfestad ut så att andra kan skratta åt en.

    SvaraRadera