tisdag 21 juni 2011

tillbakablick i bloggen

Efter lite skvaller på stan så har jag nu läst igenom min blogg från i höstas, och skrattat åt mig själv och den person jag var då. Så fort kan man ändras här i livet. Jag var väldigt sprakande av mig och berättade det mesta som fanns i mitt hjärta, för då läste endast några få vänner min blogg, typ 7 om dagen eller ngt sådant.
Nu skriver jag lite tråkigare och lugnare och mer civiliserat just för att så många människor smurfar runt och det skvallras så sjutusans, vilket ju är tråkigt i sig. Min personliga touch försvann ju :)
Mina tidigare inlägg var lite färgstarkare i språket än de är nu, jag svor som en borstbindare då jag var upprörd eller arg :)

Och så en hälsning åt er kära läsare;
Om ni nu blir upprörda över ngt jag skrivit, eller förfäras över ngt jag skriver, inte alls håller med eller inte förstår vad jag menar (det är ju lite svårt med ironi och annat mellan raderna-tjafs i skriven text...) eller blir helt hänförda och aldrig har läst ngt bättre eller ngt som stämmer mer in på er/livet så kontakta MIG, det är nämligen JAG som basar över min blogg och kan ta bort och ändra och förklara tidigare inlägg.
Va nu inte så marigt fega att ni kontaktar mina föräldrar, arbetsgivaren, banken, butiksförmannen i bybutiken eller någon annan instans som kan göra absolut jävla noll åt saken!!! Ni är ju ändå vuxna människor sgs alla, om ni inte vill/vågar/kan kommentera här så maila mig på t i t o l i n a 8 4 (at) h o t m a i l . c o m så får vi det uppklarat!

Nu va det printat svart på vitt så jag hoppas verkligen att sådanthär via ngn annan och på omvägar-småbarnsjåånor tar slut här!

Ha en bra dag! Jag är ledig och skall nu försöka socialisera mig lite och strunt i städningen :)

2 kommentarer:

  1. Haha, välkommen tibax till Vörå, jäär veit folk meir om ein än va man veit sjölv! ;) Har ju int ens nain blogg ja å entå håller trasig telefonen schack matt på byjin.. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja tycker eje ganska skrämmande ja ibland...å så fejl e blir tå folk kör igang djungeltrummona sin å trummar i olika takt å olika saker...hoho!

    SvaraRadera