fredag 26 april 2013

Fredags-mix.

Så var ännu en arbetsvecka till ända. Det börjar vara lite kvar nu gott folk. 5 kalenderveckor, varav minst en vecka försvinner i lediga dagar, utfärder, kyrkor, cykeldagar, valborgsfirande och städa skolgårdenjobb. Hoho, det går hårt nu!

Och maj månad kommer att gå i festligheternas tecken. Vi inleder starkt med ett veckoslut i huvudstaden. HOCKEY VM wihooooo!!!! Har letat fram klädseln redan :D
Sen kommer viktiga beslut att meddelas, spännande så det förslår!
Så blir det avskedsfest på min gamla arbetsplats, 30-årsfest, ett till veckoslut i huvudstaden och mera 30-årsfest, personalskoj, 20-årsjubileum, skolavslutning och vårfest, så rinner vi in i juni med klassträff, födelsedag och midsommar. Sen tre veckor ledigt och så får vi börja fundera på höstterminen. Typ :)
Det börjas nu, 30-årsfirandet. Och lär väl hålla på i drygt två år. Kommer att få god användning för alla klackar och klänningar :)

Kanske jag hittar mig någon ny imorgon då vi far över potten på shoppingresa. Hoppas hoppas hoppas det inte börjar blåsa igen!! Regn går att acceptera men icke blåst. Hoppas förstås på solsken och strålande väder!


I kväll blir det en lugn hemmakväll. Har snabbstädat hemmet och tömt aska. Skall leta fram virknålen och de vackra små lögnarna nu samt invänta maken.

Läste btw dagstidningen idag och man kan ju inte annat än förundras över vilka dumheter människor kläcker ur sig! Eller är det så att medierna förvrider det så att det skall bli så smaskigt stoff som möjligt?!? Hoppas lite mer på det senare, annars får man ju nog på riktigt börja bli rädd snart och fundera vart vi är på väg. Hur skall det gå då följande generationer skall ta över och klara av att leva i samhället?!?

2 kommentarer:

  1. Det känns nästan som det går lite för hårt nu. Kanske dags att tagga ner och stanna hemma och mysa lite mera:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jag är inte med och ordnar just nånting av det. Får bara klä upp mig och njuta. Man måste ju ha något gött här i livet också! :)

      Radera