söndag 14 april 2013

Om att dö träningsdöden

Började dagen med brasa, brunch och bok. Tvättade bort lite vinterkläder och läste VBL ute i solen på trappan B-)


Sen angstade jag i 2h. Att vi kanske tagit oss lite vatten över huvudet på dagens Kom i form på Norrvalla.

1h bodypump, nytt för mig och riktigt roligt var det. Helt slut i baklåren. Tummen upp!
1h Military BootCamp. Jag höll på dö under uppvärmningen. Aldrig i livet jag skulle söka frivilligt till militären. Jag erkänner rakt av att jag är för lat! Sen bara fortsatte och fortsatte och fortsatte det i en ström av militärövningar, polisträningar, kampsportövningar, evakueringsövningar, krypande, krälande och hoppande, osv i en evighet av hög puls, brännande muskler och stjärnor framför ögonen. Där mitt i slutrusherna dog jag träningsdöden på riktigt. Det ville aldrig sluta skaka! Totalt SLUT blev jag. Men på ett barbariskt sätt kändes det bra efteråt då vi satt i bastun, man klarar mer än man tror.

En pepparbiff senare och min rumpa kommer sig aldrig upp ur soffan igen. Diktamenshäften lär bli orättade och geografifrågorna oskrivna till imorgon bitti.

Tack och ett skakigt hej!

Tyvärr är min pulsklocka fortfarande helt crazy, trots att jag haft den på reparation :( 206 visade den då vi gick in i salen, före vi ens börjat. Hade över 200 i puls hela pumpen. Sen under MBC !sjönk! min puls till 123. Suck och fan vad störigt!!! Måste ta två stadsresor till nu då...

2 kommentarer:

 1. Ett litet tips för oss som inte gillar så regelbunden träning: Strunta i pulsklockan! Vad ska du med den till? Sådant är för elitidrottare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju mer avancerade och mindre avancerade pulsklockor i dag.
   Och det är ju så roligt att följa med kaloriförbrukningen, den antecknar jag varje gång i min lilla bok. Och skulle den fungera skulle det vara intressant att följa med hur pulsen ändrar också. Tycker själv jag varit rätt duktig det senaste året så det skulle vara kul att kunna göra en rättvis jämföring. Men den har strulat över ett halv år så nya tag nästa år istället :)

   Radera