lördag 18 oktober 2014

Materiell lycka och kärlek

I många år har jag drömt om en egen Odd Molly klänning. En riktigt typisk, mysig sådan. Jag har haft min egen lilla besparing som jag matat så ofta det gått. I går var så äntligen dagen här, då jag och min syster besökte Sköna Clara i Kokkola och jag äntligen blev ägare till den absolut ljuvligaste saken som hänger i min garderob! Det är ren och skär materiell lycka och kärlek! En mycket lycklig fru som har juloutfiten på det klara!
Saknas bara ett par mysig stickade sockor till, med band eller spets. Typ :)


6 kommentarer:

 1. Vad snygg, passar dig perfekt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Den är helt super mjuk och skön!!

   Radera
 2. Jag har också en OddMolly-tunika på önskelistan :) Jag har tänkt den som belöning vid olika tillfällen, men det har alltid strandat på prislappen i slutändan. Nu är tanken att jag ska unna mig en den dagen jag får fast tjänst! ;) Hur länge det nu då tar...!? Den där är jättefin och passar dig perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag är helt kär i den! Tycker de är så ljuvliga många av deras kläder, även om jag inte skulle använda allt ;)

   Det är nog bara att sätta undan några euro nu som då i en skild burk, för du har dem aldrig på kontot bara så där. Roligare att unna sig något extra också om man kämpat eller sparat ett tag för det.

   Radera
 3. Jaa, sonen har ju en burk på köksbänken där han samlar slantar till nya legoinköp, kanske morsan skulle fixa till sig en likadan burk för sitt OddMolly-inköp! :D Oftast är det sambon som fyller på i sonens burk, kanske han kan dela åt oss... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vilken bra ide! Det skall du absolut testa :)

   Radera