söndag 5 oktober 2014

På Klubbin

På veckoslutet har vi jobbat på Klubbin.
I lördags var min far och hjälpte till på bygget. Nu har vi skivat golvet i badrummet.
Roligt när det går framåt och blir till något!

Själv hängde jag på kallvinden och plockade genom porslin för sjutusenelfte gången och hade så lejdon! Allt, eller nästan precis allt, jag vände på stod det Arabia under och då kan man ju bara inte kasta bort det. Så det måste förvaras, någonstans. Och plockas hit och dit och sorteras sjutusen gånger. Har tömt två kök redan med lagrade saker i snart 100 år så är lite fed up på porslin för tillfället.

Sen rev jag upp golvet. Mer käkk att mocka ut underom. Helt onödigt vi packade kallvinden full med saker "eftersom vi inte skulle göra något åt den nu de närmaste 10 åren" och nu måste vi packa fanskapet annanstans, IGEN! Jösses mina nerver blir trötta!

Om någon vill köpa den utbäddbara soffan är det fritt fram att komma med ett skambud och sen hämta bort den! Först till kvarn, fåtöljerna har gått ren :) Den har en liten reva på sittdelen.MEN, någon gång får jag sova med balkongdörren öppen och lyssna till fåglarnas kvitter.
Krypa in i ponchon och njuta av den ljusa sommarnatten där på min lilla balkong. I solen. Aaah!

2 kommentarer:

  1. Arabiaporslinet ger ju cash, vetja! Lägg ut till försäljning, går garanterat åt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag vet. Borde bara få samlat i hop allt och ställt fram det. Sorterat ut det jag själv vill ha och vad som skall sparas och sen sälja bort resten. Problemet är bara att de ligger nu lite här och var i lådor vartefter vi tömt de olika köken och rummen och staplat undan lådor här och där. Så NÅN GÅNG då jag får TID skall jag sortera och göra något åt det. Typ om något år :)

      Radera