lördag 5 september 2015

Höstnytt


Efter att ha skjutsat mor och far till flygfältet i går for jag en sväng via GW gallerian. Köpte en mjuk och mysig oversize collagetröja med fina spetsdetaljer på från Kapp Ahl. Tänkte mig att den skulle vara skön att mysa runt med i höst, matcha med strumpbyxor eller tights, halsduk eller stort halsband. De hade fått in så mycket nya fina barnkläder också, men har sagt till mig själv att inte handla mer före vi ser vem det är som kommer ut. Tror vi har så vi klarar oss på den fronten tillsvidare.


Hittade så fina filtar på Hemtex också! Fick ju en ljusgrön kudde med detta mönster då jag fyllde år. Nu hade de ta 3 betala för 2 så det blev en till kudde i mörkare grönt och två filtar. Tog en svart-vit och en grå-vit filt. Vet inte riktigt hur jag tänkte där, vi har ju inget grått i vårt hem. Den passade inte alls i soffan då jag la dit den, så det blir nog till att åka och byta nästa vecka. Filtarna är 100% bomull, hurra! Inget stickigt ylle eller äckligt fleece.


På kvällen lyfte maken äntligen badkaret på plats och naturligtvis skulle det genast invigas! Det var aningen litet och jag blev ganska besviken, men skall ge det lite tid nu och se vad vi gör med det sen. Måste pröva det på nytt då hormonerna inte gör att man sitter och lipar hela tiden och kanske tänker lite klarare...??!??

2 kommentarer:

 1. Filten får du säkert användning för åt babyn. Lönar sig knappast att åka in och byta en reavara heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men den e så stor, 130x170. Tar upp halva vagnen som jag knölar ihop den dit :)

   Det är nog fullt pris betalt på den, kudden som var billigast var den som kom med på köpet. Att maken viker in och byter den på hemvägen från jobbet eller jag själv då jag hämtar mina föräldrar från flyget i morgon ser jag inte som något större problem eller olönsamhet. Tycker det är viktigt att vara nöjd över och trivas med det man skaffar istället.

   Radera