torsdag 24 september 2015

På övertid

40 fullgångna veckor har passerat. Hotellverksamheten går nu på övertid. Längtar ihjäl mig efter att få hålla i vår lilla apa, och framför allt se vem det är som bott där inne så länge. Är det en han eller hon. Vad tror ni?
Samtidigt är jag så nervös inför förlossningen så jag vågar knappt tänka på den. Har skjutit den långt framför mig under hela graviditeten. Inte alls velat tänka på den. Inte alls genomföra den egentligen. Men det slipper jag ju inte undan. I går hade vi beräknat datum, men det kom och gick ganska obemärkt. Kan störa mig på att folk hänger upp sig på ett litet datum. Då folk frågat när vi har beräknat har jag svarat slutet av september, och alltid fått följdfrågan "Men vilket daaaatum?". Som det skulle spela någon roll, 4% föds på det datum som räknas ut. Så inte så stor chans egentligen.

5 oktober har jag i alla fall fått datum för igångsättning, så senast då vet jag att vi får vår lilla skatt. Hoppas ju verkligen inte att det skall räcka så länge. Vi är redo att ta emot den nu.

Tills dess att den behagar göra oss sällskap ute i vida världen så fortsätter jag sticka. Har stickat sockor och vantar av restgarn nu några dagar. I dag besökte jag vår lokala handarbetsaffär och införskaffade garn till två nya projekt. Ett lite mera galet, nämligen detta. Samt till ett par sockor jag försöker klura ut något fint mönster till. Så få se nu hur långt jag hinner med dem :)

Duktiga Marica har fotat.

6 kommentarer:

 1. konstigt hede me datum... e komber nåo ut förr elo sejnan-int har vel najn lämna tär in änn ;) tror på en... tös

  hede e no ett riktigt stickprojekt ti bit i i vinter :)

  SvaraRadera
 2. Tror det blir en pojke jag :) Lycka till när det är dags!

  SvaraRadera
 3. Jag tror på en flicka ... Och på söndag tror ja hon kommer :D

  SvaraRadera
 4. Jaa, de där tankarna strax innan förlossningen är inte så hejsan. Ca ett år senare blir man sådär prillig o börjar tänka på att göra om det, fastän man vrålade motsatsen i given situation..! ;)

  Stor kram till er båda! <3
  Lena

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni börjar kalla babyn för något annat än apan sedan. Det låter verkligen inte sympatiskt.

  SvaraRadera
 6. Jag gissar på en flicka. Lycka till sen då det beger sig!

  / Din f.d brevvän Karin :)

  SvaraRadera