måndag 4 april 2011

måndagens vardagslyx:

Låt mig få presentera dagens vardagslyx i stor förpackning:
Smörvänd sparris toppad med parmesanost, lite salt och peppar.
Så god så man bara vill smälta under bordet!!!
Och naturligtvis gör man mängder då man en gång gör :)

Jag hade glömt hur gott detta var! Tillfällena haglar ju inte direkt ner att göra sådana delikatesser längre. Det får mig osökt att tänka på ett vårigt H.fors och mina kära vänner där långt borta, J, J, S & E! *kärlek* De har nog lärt mig så mkt i matkulturväg och smakupplevelser så jag vet inte var jag skall börja heller :)

Nu göra italienska läxan, dammsuga och sen skutta iväg på kurs. Ha d gott!!!

2 kommentarer:

  1. mmmm va edee så gott ut :) do bara typ steiker di ii in panno me liti smör?? :)

    SvaraRadera
  2. Eje sjukt gott!
    Föst skalar ja dem liti slarvot (do får megagaser annas!). Skär av ändan å kok dem 5-7min beroend pa tjocklek. Häll av vatten å lägg en rejäl klick smör tid som du "vänder runt" dem i. Lägg på tallrik, salta, peppra å riv parmesanost över.
    Sen ska man helst ät e tå eje varmt så stor port. e it altti ti föredra. Men ja e jo som känt ganska glupin så smöri bruk ibland hind stäln :)

    SvaraRadera