onsdag 4 januari 2012

jag boooorde

läsa allt finstilt och alla info innan jag klickar och gör saker. Men då det lilla tålamodet inte räcker till för det...
Jag gjorde en e-tidningsprenumeration, vi skulle få en padda i julklapp.
Allt var frid och fröjd, vi installerade och laddade ner och njöt av att läsa tidningen vid frukostbordet eller i sängen. Tills de 7 prövoexemplaren från wordpress var slut, prenumerationen inte påbörjad och vi insåg att den har vi inte nytta av på paddan eftersom vbl inte går att läsa utan adobe. Och gissa vad, det går inte att installera det på paddan för mac stöder det inte. Fan jag blir så irriterad ibland!!!

Men sen, när vi har läst 63 tidningar på en vanlig dator och det är dags för en ny prenumeration så kanske man läser lite mer och får det man egentligen skulle ha från början....
Tack å gonatt!

4 kommentarer:

 1. men skit åxå! va typiskt!

  SvaraRadera
 2. Men jag har abobe på min mac... Det går att få in den på en mac, men ipad har jag ingen aning om...men det borde väl gå om det går på en "vanlig" mac?

  SvaraRadera
 3. ... egentligen har jag aDobe :)

  SvaraRadera
 4. måste kolla upp det. Fick det inte att funka första gången, men VBL påstår att man bara skall ladda ner en app så fungerar det men vi har inte fått det så långt ännu :)

  SvaraRadera