söndag 15 januari 2012

träffen

Jag var ner en sväng till de södra regionerna i helgen. Vi hade träff med personal som de senaste 5 åren jobbat på skolan. Det var så roligt så roligt att återse alla igen, kändes som om jag aldrig lämnat dem och 14.1 var ett minne blott. Vi åt gott, pratade massor, pratade lite mer och skrattade medan vi förbättrade världen än en gång. 24 pers tror jag de skramlat i hop. Jag är så otroligt glad över att känna dessa fina människor och jag fick så himla drygt till huset.

Kom hem 5 före 5 och gick till sängs 6. Då lillkillen förkunnade morgon där 10-tiden var vi aningen trötta men glada :)
Här är en av festgruppens fixare och en av de som står mig närmast från tiden down there. Bodde hos hennes familj i Esbo under veckoslutet och det var lika trevligt som alltid!

På lördag träffade jag Osci å Jesse, vi åt choklad-banankaka från heaven på Engels café och skvallrade smålandet. Fortsatte en sväng via TP och på kvällen väntade skumvin, sushi å bastu i Esbo.Ett fint veckoslut avslutas nu med rock-gympa och sen lite vampyrer på det blir bra!

5 kommentarer:

 1. Var är du på rockgympa? Vörå?

  SvaraRadera
 2. Jo på norrvalla. Fick igenom rock-vattengympan jag mailade om i höstas. Första gången ikväll och jag är jättenöjd. Bra felens, bra träning och lite yngre medelålder än på torsdagarna :)

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer, å Hannah har nog rum i bassängen å om e bara finns plats på kursen... :)

  SvaraRadera
 4. låter bra, jag har missat det. ska nog ringa Mi å se om ja ryms me :)

  SvaraRadera
 5. Gör det! Jag funderade faktiskt om du missade kursen i bladet i vinter för då jag kollade intresset här i höstas verkade du vara så på det :)

  SvaraRadera