söndag 23 september 2012

dagens

Min duktiga sambo har fixat skyltarna klara i helgen. Eller egentligen har han fixat det mesta på dem, jag har typ målat de gröna pilarna och that´s it.
I dag var vi och övade i kyrkan. Det var ganska nervöst och pirrigt. Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar!!!
Har haft lite pippi på Pippi-mönster på sistone. Har försökt sticka lite på kvällarna som avkoppling och för att täka på annat. Har gått så där...

Nu måste jag vila om jag skall orka på nå vattengympa ikväll. Måste hoppa över spånbanan för mina vader krånglar :( Skulle inte vara snyggt om jag på lördag är tvungen att halta fram...

5 kommentarer:

 1. Tänk efter en vecka är min syster fru Blomqvist. Spännande tider! :-)

  SvaraRadera
 2. jaa-a, tänk he! va gamla vi håller på bli. gifta å mammor å gråa hår :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina små vantar och sockor! :)

  Ja ni har nog minsann spännande tider framför er, på så många sätt. Hoppas ni får en härlig dag då om en vecka! :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Åh vad jag blir berörd av systers lilla gosse. Jag ska hålla tummarna för att allt går bra! Vi kom hem med vårt mirakel igår och jag har ännu inte fattat att allt gick bra och att vi mår bra. Har liksom hela tiden tänkt att det inte kan gå bra ännu en tredje gång då man vet att alla inte är förunnad samma lycka :(. Man blir så påmind om vilka mirakel alla barn faktiskt är och hur sköra de är. Nu ska vi hoppas att operationen gick (går?) bra och att lillkillen repar sig. Förstår att du är en stolt moster till det lilla underverket :)Kram på dig!
  /Susanna

  SvaraRadera
 5. tack för de fina orden :)
  det känns lite bättre nu då man fått träffa den lille typen och nu kan vi inget annat än hoppas och hålla tummar och tår!

  SvaraRadera