onsdag 19 september 2012

statusen

I måndags blev jag moster åt en liten skrutt som hade väldigt bråttomt till världen. Han är född 6 veckor för tidigt och det hjälper ju inte direkt hans tidigare problem. Det är en väldigt omtumlande tid för oss alla och det går upp och ner. Värsta tänkbara timingen hade han ju också då vi borde vara glada och förväntansfulla inför den stora festen. Nu går hela dagarna åt att oroa sig och vara nervös och känna sig otillräcklig. Jag kämpar med vardagen och sänder alla tankar och all kraft jag kan uppbringa till barnkliniken i huvudstaden där den lilla prinsen är kopplad till tusen och en apparater.

Jag hoppas så innerligt att allt skall gå bra! Att han skall börja andas och orka själv, att de skall kunna operera hjärtfelen, att allt fixar sig och blir bra så vi får ha honom hos oss i 50 år till! (och då är det meningen att jag kastar in handduken, inte han!) Tänker ständigt på honom, min fantastiska syster och hennes man.

Usch vad det tär!


4 kommentarer:

 1. Ja hördu moster (Grattis förresten :)) nog kan livet vara orättvist, kämpigt och jobbigt. Mina tankar är också i H:fors hos min vän, din syster, ständigt! Jag hoppas allt blir bra och att ni också trtots allt ska få en fin dag om 1,5 vecka!

  SvaraRadera
 2. All kraft och styrka till dig och er alla! <3

  SvaraRadera
 3. Mina tankar är också i Hesa hela tiden! Hoppas allt går bra för honom nu och att han orkar vara stark!

  SvaraRadera
 4. håller tummarna hårt!

  SvaraRadera