lördag 7 januari 2012

Blodapelsin

Den fyllde på vitaminträsken så det sved om det.
Syrligt god men lite besk i smaken.
Och himla mkt vitt geggamojs att skala av innan man kunde äta dem. Tacka vet jag sked-versionen.

Jag kan nog bra äta frukt, bara någon annan tillreder och skalar dem nakna åt mig. För det är så fruktansvärt mycket jobb och kladd innan man kan avnjuta.
Idag är humorn på topp! :D

---
Vi har serverat på skidtävling idag.
Härrans vackert väder är det ute. Äntligen kyla och SOL och snö!
Vi firar det inne under täcket eftersom den dumma egoistiska bakterien vill ha allt utrymme i tarmarna själv. Förstår inte alls att dela med sig åt all Actimel å Gefilus jag tvingar på den. Otacksamma typ!!

1 kommentar:

  1. Apelsin dilemmat, istället för att skala så skär du bappelsinen i klyftor. Vips så har du sluppit det vita problemet :)

    SvaraRadera