söndag 23 mars 2014

Helgens

Vi inledde lördagen med ett kort stadsbesök. Lämnade in min kära telefon på service, ynk ynk. Tog nya passfoton, bytte ihop lite bröllopspresenter på Pentik osv. Just my luck; man får inte passfotona i pappersformat längre utan de kan lagras elektroniskt och så får man en kod att uppge hos polisen sen då man söker om t.ex pass. Tre dagar trodde de åtminstone att de var i kraft. Nå stationen här i nejden har bara öppet torsdagar och fredagar. Måste slå en signal i morgon!

Vi var snabbt via "klubbin". Där var släpvagnen parkerad under fönstret och fylldes snabbt med krääsä. Tänk att det verkligen börjar hända något nu!!

På kvällen hade vi middagsgäster. Duktiga maken hade bakat bröd och allt! Jag eldade mest ljus. Vi spelade in på småtimmarna och hade det riktigt trevligt.I dag har vi hängt hemma och helgat vilodagen. Gått på långpromenad alla tre och sett på film. Tror kvällen kommer att fortsätta i samma stil. Skall bara packa med stickorna och sen gå upp på vinden.

Ha det bra denna söndagsafton!

2 kommentarer:

 1. Ja, vi såg släpvagnen idag då vi körde förbi. Tänkte vi sku ha måsta sväng in å koll va ni syssla med. Härliga tider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sa det att du anmält ditt intresse av att gå igenom allt skräp före vi för bort det sen. Du var så välkommen ;)
   Det faller antagligen nog på vår lott att föra det till Oravais sen så vi kan komma via er före.

   Radera