tisdag 2 december 2014

Överlevnad

I dag överlevde jag ett tandläkarbesök, skönt! Inga hål så långt ögat kunde nå, halleluja! Det finns få saker jag ogillar så mycket som att gå till tandläkaren. Då jag låg där idag så fick jag precis samma olustiga känsla i magen som för 20 år sen (då var tandläkarbesök min vardag, hade en tandställning som min trut var ytterst osamarbetsvillig med och den lossnade konstant). Blev också varm/lätt svettig på ryggen på samma ställen. Tänk att kroppen kan "känna av" och reproducera något sådant! Fast dagens besök var helt ofarligt, men ändå. Nu får jag pusta ut nåt år till!Min absoluta favorit och mest värdefulla tomte från Tyynelän tonttut har kommit fram ur lådan. Är sjukt rädd att någon liten fyrfot skall få tag i den i ett obevakat ögonblick. Vill ändå ha den här inne någonstans så att jag får njuta av den så mycket som möjligt.


I går var en dag då jag kände mig extra vuxen då jag handlade i affären och plockade upp varorna här hemma. Händer väldigt sällan att jag köper ett paket mjöl, liksom vad gör man av det hela?!? Sen vartannat, vart tredje år då det tidigare blitt gammalt införskaffar jag ett nytt. Är verkligen inte husmoderlig av mig! Gillar verkligen inte att baka! Men i bland måste man ju ta sig i kragen. Plus att det känns lite fjantigt att som 30+are be sin mor om bakverk till jobbet eller liknande. Hehe. Denna vecka skall jag nu åstadkomma ett som annat. Mycket kalasande och festligheter på kommande.

Men först måste jag jobba i kapp några timmar. Ligger sjukt mycket efter. Varit så mycket möten, kurser, läkartider och annat "extra" att passa de senaste veckorna så jag blir alldeles snurrig av min långa to do-list. Men ikväll skall det bockas av ett som annat! Sen ger jag mig i kast med bakningen.

2 kommentarer: