fredag 19 december 2014

Snaaart

Det börjar snart va på radin hörni.

- Ett alldeles ljuvligt julfest avverkades i tisdags. Så duktiga elever och så bra de gjorde i från sig! Ett av de bästa sen jag började jobba som lärare. Med helt opartisk objektiv syn, hehe.

- Julkonserten på Wasa Teater i onsdags. Det börjar vara en god tradition. En mycket trevlig sådan! Trots att de medverkande har alldeles fantastiska röster och en blir både knäsvag och otroligt avundsjuk då de öppnar upp piporna så måste jag erkänna att det var den sämsta hittills. Vår tredje, dyraste, kortaste och med sämst innehåll. Men det går ju inte att toppa allt hela tiden. Jag hade önskat mer traditionella julsånger, de fina, som man får feelis av. Men någon annan kanske gillade denna repertoar skarpt?!?

- Pysseldag i torsdags. En lugn och mysig sådan. Jag vek bokgranar i mitt klassrum och det gick överraskande bra. Då både julfesten och pysslet är avverkat får man nästan ta jullov. I och med att allt övrigt också är skrivet så känns det otroligt skönt att få njuta av de sista dagarna i lugn och ro.

- Julstädningen avklarad. Vi kommer inte alls att vara hemma i år under julen. Ville därför ha in både granen och få det klart städat i tid så jag hinner njuta lite också.

- Sista julklapparna paketerades för länge sen.

Snart dags för jullov hörni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar